Foto’s reünie familie Kraan juni 2012


63 van de pakweg 80 leden van de familie Kraan waren in juni 2012 aanwezig bij de eerste reünie sinds het overlijden van opa en oma Kraan, respectievelijk 14 en 17 jaar geleden. Talloze ooms, tantes, neefjes, nichtjes en hún kinderen waren aanwezig. Het was gezellig! Helaas zijn niet alle foto’s even scherp. Maar hopelijk wel goed genoeg. Sommigen staan er dubbel in zie ik, is meer gedoe om het weg te halen dan om ze te laten staan, dus ik laat het maar even zo.


11 responses to “Foto’s reünie familie Kraan juni 2012”

  1. Ik heb zelf vooral mislukte (bewogen) foto’s, mijn moeder moet er meer hebben, maar Lilian had er maar een paar doorgestuurd. Als ik in de Veen ben kijk ik even wat er nog meer op staat en dan doe ik die er ook bij, moeten veel goede bij zitten lijkt mij!

  2. het waren er best veel en ik denk dat die niet allemaal in 1 mailtje passen
    ik zal wel proberen

  3. Paulus Kraan geb.02-01-1835 te Amersfoort is een zoon van Jan Kraan en Maria Emond hij is op 23-06-1858 te Amersfoort getrouwd met Catharina Kool.
    Ik ben geinteresseerd in de gegevens van alle nazaten van Wilhelmus Theodorus Kraan en Maria Petronella Schouten. er ligt volgens mij een link met mijn familie met als oorsprong Hazerswoude (Leendert Kraan 1618 en Marrichje Arisse 1619) Moordrecht-en Reeuwijk

    • hoi Boudewijn, beetje laat, maar zag je reactie nu pas (sorry). Wilhelmus Theodorus en Maria Petronella zijn mijn opa en oma. Kortom: de opa en oma waar het in bovengaand stuk over gaat… Dus in deze post stáán alle gegevens die je zoekt geloof ik: al hun kinderen, kleinkinderen en er zijn nu zelfs achterkleinkinderen. 🙂

  4. Just came across Foto’s reünie familie Kraan juni 2012 …

    Groeten uit Australië Het spijt me voor het binnendringen Ik ben benieuwd of we te allen verwant zijn … mijn grootmoeder werd geboren in 1907 – Charlotte Elizabeth Kraan. haar ouders waren Theodorus Bernard Kraan en Ovelia (Arlea?) Shields.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *